4 φιλέτα κοτόπουλο
2 κρέμες γάλακτος με λίγα λιπαρά
3 πιπεριές χρωματιστές
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι λευκό κρασί ή μπύρα
1/2 ποτήρι λάδι
1 κουτί μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι και από πάνω βάζουμε μαζί και το κοτόπουλο να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο, ρίχνουμε το κρασί ή την μπύρα, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να τραβήξουν τα υγρά, ρίχνουμε τις κρέμες και τα αφήνουμε άλλα 6 – 7 λεπτά σε σιγανή φωτιά πάντα, κουνώντας τακτικά την κατσαρόλα για να μην μας πιάσει από κάτω. Κλείνουμε την φωτιά αφήνοντας το φαγητό στο μάτι. Σερβίρεται ζεστό με ρυζάκι! Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ειρήνη Βέρα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!