1 κιλό παγκάσιους φιλέτο κατεψυγμένο
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
4 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κούπα κορν φλέικς
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι
Ξεπαγώνουμε το ψάρι μας και το αφήνουμε να στραγγίσει εντελώς. Το σκουπίζουμε και το αλατοπιπερώνουμε. Το κόβουμε σε λωρίδες πάχους δύο δακτύλων περίπου. Σε ένα μπωλάκι αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το λεμόνι και προσθέτουμε αλατοπίπερο. Σε ένα άλλο μπωλάκι θρυμματίζουμε τα κορν φλέικς και τα αναμειγνύουμε με την παρμεζάνα. Βουτάμε τα φιλετάκια παγκάσιους πρώτα στο μπωλ με το γιαούρτι και στη συνέχεια στο μπωλ με τα κορν φλέικς. Απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και εκεί πάνω τοποθετούμε τα φιλετάκια μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι με τριάντα λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.