Φιλέτα κοτόπουλου (2 στήθη ή 4 μπούτια)
1/2 κιλό μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
10 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο τυρί φέτα θρυμματισμένη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Λίγο θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές τα φιλέτα κοτόπουλου προσθέτοντας αλάτι. Καπακώνουμε το τηγάνι μας και αφήνουμε το κοτόπουλο να ψηθεί για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και απομακρύνουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι βάζοντάς το σε μέρος που να παραμείνει ζεστό.
Στο τηγάνι προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε τετραγωνάκια, τα κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τα βάζουμε να μαγειρευτούν στο ζουμί του κοτόπουλου προσθέτοντας το θυμάρι, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μόλις μαγειρευτούν προσθέτουμε και το κοτόπουλο αφήνοντάς τα να πάρουν όλα μαζί μια βράση. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια σε πιάτα ρίχνοντας από πάνω τα τρίμματα της φέτας και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αν θέλουμε συνοδεύουμε το φαγητό μας με πιλάφι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές.