2 μεγάλες φέτες ψωμιού
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
4 φέτες ζαμπόν
2 αυγά
Λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί
Λίγο βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το ζαμπόν.
Κόβουμε μεγάλες και σχετικά χοντρές φέτες ψωμιού. Αδειάζουμε κάθε φέτα προσεκτικά κρατώντας κάθετα το μαχαίρι έτσι ώστε να έχουμε το “περίγραμμα” της κόρας και το μέσα της ψίχας άθικτα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο, τις πιπεριές και ζαμπόν και τα σωτάρουμε. Μόλις γίνουν τα βγάζουμε σε ένα πιατάκι. Βάζουμε τις κόρες του ψωμιού στο τηγάνι και τις γεμίζουμε με το σωταρισμένο μείγμα. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε μέσα στο ψωμί. Μόλις ψηθεί και πήξει πασπαλίζουμε με το τυρί. Σκεπάζουμε με την ψίχα του ψωμιού και πιέζουμε ελαφρά. Με σπάτουλα γυρίζουμε προσεκτικά τις φέτες του ψωμιού να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!