Υλικά:
1 κομμάτι τυρί φέτα πάχους περίπου 2-3 εκατοστών
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάζουμε πάνω του τη φέτα που έχουμε αλείψει καλά με το ελαιόλαδο. Κόβουμε σε κύβους τη ντομάτα, την προσθέτουμε πάνω στη φέτα πασπαλίζοντας με ρίγανη. Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο ώστε να κλειστεί καλά η φέτα μέσα και το βάζουμε πάνω στη σχάρα μας για περίπου 10-15 λεπτά. Προσέχουμε όταν το ανοίξουμε να μην καούμε και σερβίρουμε έτσι, μέσα στο αλουμινόχαρτο τη φέτα στα κάρβουνα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.