Υλικά:
1 κιλό φασολάκια πράσινα
3 πατάτες μεγάλες (σε μικρά κομμάτια)
1 pummaro
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μέτριο (στον τρίφτη)
Ρίγανη, αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι. Όταν θα ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και λίγο ρίγανη. Κατευθείαν προσθέτουμε τα φασολάκια, τις πατάτες, λίγο μαυροπίπερο και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε. Στα 5 λεπτά προσθέτουμε και την pummaro και ανακατεύουμε. Τα βράζουμε για 40 λεπτά και είναι έτοιμα!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.