Υλικά:
1 κιλό φασολάκια πράσινα κατεψυγμένα
1 κονκασέ
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
3 πατάτες
Λίγο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι μέτρια κομμένο, το αλατίζουμε και το τσιγαρίζουμε καλά. Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες και τις ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Ρίχνουμε και το κονκασέ και ελάχιστο νεράκι. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τον μαϊντανό μέτρια κομμένο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε προσεκτικά. Καπακώνουμε την κατσαρόλα μας και μετριάζουμε τη φωτιά. Σε μισή ώρα περίπου τα φασολάκια μας είναι έτοιμα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.