1 κιλό φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένη
4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
Λίγο φρέσκο βασιλικό
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε στον ατμό λίγο τα φασολάκια μας, τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Σε ένα πολυκόφτη βάζουμε το ελαιόλαδο, τις σκελίδες του σκόρδου, τον βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και τα δουλεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε μια αντικολλητική κατσαρόλα ή ένα γουόκ και βάζουμε τα φασολάκια μας. Προσθέτουμε το μείγμα του ελαιολάδου και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας προσεκτικά (δεν πρέπει να είναι παραβρασμένα τα φασολάκια μας). Προσθέτουμε τα μπαγιάτικα ψίχουλα του ψωμιού, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές τα φασολάκια. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε!