Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Φασόλια
Καρότα
Κρεμμύδια
Σέλινο
Σκόρδο
Πορτοκάλι
Κρόκος Κοζάνης (σαφράν)
Μήλο
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Από βραδύς μουλιάζουμε τα φασόλια μας σε μπόλικο νερό. Στραγγίζουμε τα φασόλια μας, τα βάζουμε σε μαι κατσαρόλα και προσθέτουμε καθαρισμένα και κομμένα τα καρότα, τα κρεμμύδια, το σέλινο και το σκόρδο μας. Προσθέτουμε ένα πορτοκάλι κομμένο στα δύο, λίγο κρόκο Κοζάνης και ένα μήλο ολόκληρο. Πιπερώνουμε, ρίχνουμε μπόλικο ελαιόλαδο, ζεστό νερό και βάζουμε την κατσαρόλα μας στην φωτιά. Βράζουμε μέχρι να γίνει το φαγητό μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!