Υλικά:
1 πακέτο φασόλια μέτρια
2 κρεμμύδια μέτρια κομμένα
3 καρότα σε λεπτές ροδέλες
1 κούπα ψιλοκομμένο σέλινο
1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
Λάδι, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε μέσα τα φασόλια και το λάδι. Αφού πάρουν μερικές βράσεις προσθέτουμε τα κομμένα κρεμμύδια, καρότα, το σέλινο το αλάτι και το πιπέρι. Όταν ετοιμαστεί η σούπα μας προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ντοματάκι και το βράζουμε μέχρι να δέσει η σούπα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.