1 νεροπότηρο λάδι
1 νεροπότηρο πορτοκαλάδα
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 κουτάλι της σούπας κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα (σκόνη)
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
1 πακέτο Φαρινάπ
Βανίλιες
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά και τα χτυπάμε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το βάζουμε σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 160 βαθμους.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Γεωργία και την ευχαριστούμε πολύ.
Για να δείτε τη συνταγή Φανουρόπιτα της Ματιάς κάντε κλικ εδώ!
Διαβάστε για τον Βίο του Αγίου Φανουρίου πατώντας εδώ.
Δείτε την ευχή του Αγίου Φανουρίου, που μπορείτε να τη λέτε όταν φτιάχνετε την φανουρόπιτα.