Πίτες τορτίγιας
Πιπεριές πολύχρωμες
Κρεμμύδια ξερά
Φιλέτο κοτόπουλο
Κύμινο τριμμένο
Τσίλι σε σκόνη
Σκόρδο σε σκόνη
Χυμό και φετούλες λάιμ
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Θα χρησιμοποιήσουμε ίση ποσότητα από τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το φιλέτο κοτόπουλου. Τα κόβουμε όλα σε λωρίδες και τα απλώνουμε πάνω σε ένα μεγάλο ταψί. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, κύμινο, λίγο τσίλι και σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πάλι. Απλώνουμε το φαγητό μας να γίνει μια στρώση πάνω στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. Ανακατεύουμε το φαγητό μας και το κάνουμε να συμπτυχθεί ώστε να αφήσει μια λωρίδα κενή για να βάλουμε τις πίτες τορτίγιας να ψηθούν. Τις βάζουμε στην άκρη του ταψιού να πιάνουν όλο το μήκος του κι ας επικαλύπτει η μία την άλλη, δεν πειράζει. Ψήνουμε για 7 λεπτά ακόμη και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, περιχύνουμε με λίγο χυμό λάιμ, διακοσμούμε με τις υπόλοιπες φετούλες λάιμ και σερβίρουμε μέσα στις πίτες τορτίγιας. Τα φαχίτας μας με κοτόπουλο είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!