Αν έχετε ψήσει πιπεριές και μελιτζάνες στο φούρνο, έχετε δει πόσο δύσκολα ξεφλουδίζονται. Για να διευκολύνουμε την μαγειρική μας λοιπόν, μόλις βγάλουμε τις πιπεριές από τον φούρνο τις βάζουμε σε νερό για πέντε λεπτάκια και ξεφλουδίζονται πανεύκολα.
Επίσης αν δεν σας αρέσει αυτό το κολπάκι μπορείτε να τις βάλετε σε σακουλάκι τροφίμων, να το κλείσετε και μετά από δεκαπέντε λεπτά το ανοίγετε και ξεφλουδίζονται ολόκληρες.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Ελένη Γραμμενίδου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.