Για να ξεφλουδίζονται εύκολα τα ψημένα κάστανα, τα χαρακώνουμε στην μία άκρη και τα βάζουμε στο νερό τρεις με τέσσερις ώρες πριν τα ψήσουμε.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε o Πέτρος Καραμπέτσος, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.