Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη καστανή
1/4 βιτάμ
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
2 βανιλέτες
Εκτέλεση:
Σε μια γαλατιέρα λιώνουμε το βιτάμ σε μέτρια προς το χαμηλή φωτιά και μέσα του διαλύουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ανακατεύουμε για πέντε με επτά λεπτά περίπου μέχρι να πήξει. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σιρόπι καραμέλας σαν τόπινγκ για τα γλυκά, τις τούρτες, παγωτά, μέσα σε μιλκσέικ ή σε μηλόπιτες!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.