1 κουτί ερμόλ ή μόρφατ (φυτική σαντιγύ σε κονσέρβα)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Κόβουμε την σοκολάτα σε κομματάκια. Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το εβαπορέ, μέσα του λιώνουμε την σοκολάτα και το αφήνουμε να χλιάνει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τη φυτική σαντιγύ για 7-10 λεπτά να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, χτυπάμε καλά και τέλος προσθέτουμε και το μείγμα της σοκολάτας. Αδειάζουμε το μείγμα του παγωτού σε ειδικό δοχείο ή σε τάπερ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Σε λίγες ώρες είναι έτοιμο το παγωτό σοκολάτα!