2 πακέτα σφολιατίνια
1 κρέμα γάλακτος μεγάλη
3 φάκελα κρέμα στιγμής Γιώτης βανίλια
Γάλα όσο χρειάζεται για κάθε φάκελο κρέμας
Άχνη ζάχαρη
Χτυπώ την κρεμά γάλακτος σε σαντιγί και την βάζω στο ψυγείο για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ στο μίξερ χτυπώ τις κρέμες στιγμής σύμφωνα με την ποσότητα του γάλακτος που αναγράφεται σε κάθε φάκελο, μέχρι να πήξουν ελαφρά προσθέτοντας και 8-9 κουταλιές από την χτυπημένη σαντιγί. Σε ένα τετράγωνο μικρο ταψάκι ρίχνω λίγη κρέμα, μετά σφολιατίνια, κρέμα, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Από πάνω πασπαλίζω με κομματάκια από τα σφολιατίνια και άχνη ζάχαρη. Προτιμότερο θα είναι να σερβιριστεί την επόμενη ημέρα.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!