Υλικά:
1 χούφτα κακάο (χωρίς ζάχαρη)
1/2 σακουλάκι τριμμένη καρύδα
1/2 σακουλάκι τριμμένη φρυγανιά
1 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
1/2 φλυτζάνι (και λίγο παραπάνω) ζάχαρη
Λίγο βούτυρο
Λίγη καρύδα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια σαν τα γιουβαρλάκια περίπου. Κατόπιν τα βουτάμε στην καρύδα και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρίνα Αντωνιάδη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.