12 φύλλα κρούστας
1 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 1/2 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
6 αυγά
3 βανίλιες
Ξύσμα πορτοκαλιού
Υλικά για το σιρόπι:
2 φλιτζάνια νερό
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλούδα λεμονιού
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά μας (εκτός από τα φύλλα!) ξεκινώντας από τα αυγά. Συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν χυλός. Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα φύλλα, αφού πρώτα τα έχουμε τσαλακώσει (ή τα φτιάχνουμε σαν φωλίτσες) και στη συνέχεια ρίχνουμε το χυλό. Το ψήνουμε στους 160 βαθμούς Κελσίου και μόλις είναι έτοιμο βγάζουμε το πυρέξ από το φούρνο και περιχύνουμε το σιρόπι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ρένα Αρμένη, και την ευχαριστούμε πολύ.