Αγγούρια
Ημίσκληρο τυρί του τόστ σε κομμάτι
Αλλαντικό (ωμοπλάτη, ζαμπόν, πάριζα κτλ) στρογγυλό
Πιπεριές χρωματιστές
Καρότα
Πλένω καλά τα αγγούρια, κόβω τις δύο άκρες τους και μετά τα ξεφλουδίζω να γίνουν ριγέ (μια λωρίδα ναι, μια όχι). Τα κόβω σε ροδέλες πάχους 3-4 εκατοστών και με το εργαλείο για τα κολοκυθάκια ή με ένα κουταλάκι αφαιρώ εντελώς το κέντρο τους (εκεί που είναι τα σπόρια τους). Πλένω και στεγνώνω τις πιπεριές, τις κόβω το πάνω και το κάτω μέρος, ώστε να μείνει μόνο το ίσιο μέρος τους και τις κόβω σε μπαστουνάκια πάχους λίγο μικρότερου από ένα εκατοστό. Ξεφλουδίζω και τα καρότα και τα κόβω σε ανάλογα μπαστουνάκια και αυτά. Απλώνω πάνω στο χέρι μου το αλλαντικό και πάνω του βάζω όλα τα μπαστουνάκια (καρότο, τυρί, πιπεριές). Τα τυλίγω με το σαλαμάκι λοιπόν και τα βάζω μέσα στην τρύπα του αγγουριού. Τα σερβίρω σε πιατέλα και τα χαίρονται όλοι!