Βάζουμε σε μια πλαστική σακούλα για τρόφιμα αλεύρι και ρίχνουμε μέσα λίγα – λίγα τα τρόφιμα που θέλουμε να αλευρώσουμε. Με το ένα χέρι κρατάμε κλειστή τη σακούλα και με το άλλο κρατάμε από κάτω και ανακινούμε έντονα. Έτσι αλευρώνονται όσο χρειάζεται τα τρόφιμά μας και δεν λερώνουμε την κουζίνα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.