Υλικά:
2 αυγά
1 πιάτο τυριά ξυσμένα (φέτα και άλλα)
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα
Δυόσμος
Αλάτι, πιπέρι
Προαιρετικά κομματάκια σαλάμι
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη χτυπάω τα αυγά με το γάλα. Προσθέτω το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο. Τέλος ρίχνω τα τυριά και ανακατεύω να γίνει ένας πηκτός χυλός. Βάζω το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κάλλια Ζαννάκη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.