Υλικά:
250γρ. ζυμαρικά
500ml νερό
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λοιπόν, βάζουμε λίγο λάδι σε μία κατσαρολίτσα και όταν αρχίζει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας (κριθαράκι, αστράκι, πεπονάκι, κους κους, φιδέ ή όποιο άλλο ζυμαρικό) και ανακατεύουμε (όχι πολύ συχνά). Όταν ροδίσει, ρίχνουμε το νερό. Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι. Όταν απορροφηθεί το νερό σερβίρουμε. Ταιριάζει τέλεια με χυμό λεμονιού. Αν δεν σας αρέσει το λεμόνι, απολαύστε το σκέτο ή με τριμμένο τυρί.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Νέλλη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.