Υλικά:
300γρ. κουβερτούρα
125γρ βούτυρο
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
100γρ. φουντούκια
Εκτέλεση:
Λιώνω κουβερτούρα με βούτυρο σε μπεν μαρί, ενώ παράλληλα χτυπώ στο μίξερ αυγά με ζάχαρη ρίχνοντας και τελευταίο το αλεύρι. Βάζω τα φουντούκια στο μούλτι και τα χοντροκόβω. Τα ρίχνω στο μίγμα και ανακατεύω. Βάζω το μίγμα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς 12-15 λεπτά.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.