3 ποτήρια αλεύρι
1 ποτήρι χλιαρό νερό και μισό ακόμα
1 κουταλιά αλάτι
1/2 κούπα λάδι
1/2 πακέτο βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
Ανακατεύω όλα τα υλικά και τα αφήνω 15 λεπτά να ξεκουραστούν. Χωρίζω τη ζύμη σε 22 κομμάτια και ανοίγω το καθένα σε μικρό στρογγυλό φυλλαράκι. Σε 2 πιάτα του φρούτου βάζω τα φυλλαράκια μοιράζοντας τα 12 στο ένα και 10 στο άλλο. Πριν τα βαλω το ένα πάνω στο άλλο τα περνώ με ένα πινέλο βουτυρώνοντας τα, τα στοιβάζω εκτός το τελευταίο πάνω φύλλο το οποίο κάνω λίγο μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα σκεπάζοντας τα άλλα αυτό δεν το βουτυρώνω. Τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και τα αφήνω στο ψυγείο 30 λεπτά. Όταν περάσει η μισή ώρα ανοίγω τα 12 φυλλαράκια σε ένα μεγάλο φύλλο και το στρώνω σε βουτυρωμένο ταψί. Από πάνω ρίχνω την επιθυμητή γέμιση, ενώ ανοίγω και τα 10 φυλλαράκια σε ένα και σκεπάζω τη γέμιση. Τρυπώ με πιρούνι, βουτυρώνω και ψήνω σε φούρνο με αέρα 3 τέταρτα της ώρας. Η ζύμη φυλάσσεται και στην κατάψυξη βουτυρωμένη και στοιβαγμένη. Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!