2 φύλλα σφολιάτας
1 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1 κούπα θρυμματισμένη φέτα
1 κούπα σκληροτύρι Όλυμπος τριμμένο
Λίγο βούτυρο
Αλάτι
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε απαλά με λίγο βούτυρο. Τα αφήνουμε να χλιάνουν. Τα αναμειγνύουμε με τα τυριά και τα απλώνουμε στα δύο φύλλα σφολιάτας. Ενώνουμε τις άκρες της σφολιάτας βρέχοντάς τις με λίγο νερό έτσι ώστε να σχηματιστούν δύο μασούρια. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, χαράσσουμε το πάνω μέρος τους με κοφτερό μαχαίρι και τρυπάμε με πιρούνι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να πάρει όμορφο χρώμα, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.