5 ακτινίδια
3-4 μανταρίνια κλιμεντίνες
2 μπανάνες
2 αχλάδια
2 μήλα
2 κουταλιές ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου
2 κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές μέλι
Ξεφλουδίζουμε τα φρούτα μας. Ξεχωρίζουμε τις φετούλες του μανταρινιού, κόβουμε τις μπανάνες και τα ακτινίδια σε ροδέλες (τα ακτινίδια αν είναι μεγάλα κόβουμε στα 2 ή στα 4 κάθε ροδέλα). Κόβουμε τα αχλάδια και τα μήλα σε κύβους. Βάζουμε όλα τα φρούτα μας σε μια μεγάλη σαλατιέρα και σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το χυμό του λεμονιού με το μέλι, περιχύνουμε τα φρούτα μας και τα ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με τον δυόσμο και σερβίρουμε αμέσως ή καλύπτουμε την χειμωνιάτικη φρουτοσαλάτα μας και την ψύχουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.