1 φύλλο ζύμης για τάρτα Pillsbury
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
150γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φετούλες
150γρ. μπέικον σε κύβους
150γρ. μπλου τσιζ
400γρ. κρέμα γάλακτος
4 αυγά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους. Αφήνουμε το φύλλο ζύμης εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το μπέικον. Ψιλοκόβουμε το μπλου τσιζ σε ένα μπωλ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το φύλλο ζύμης σε αντικολλητικό ταψί ή ταρτιέρα, στον πάτο άλλα και στα τοιχώματα γύρω γύρω ώστε να κρατήσει την γέμιση. Τρυπάμε με ένα πιρούνι αραιά όλη την επιφάνεια του φύλλου τάρτας. Αδειάζουμε τα υλικά από το τηγάνι πάνω στη ζύμη και περιχύνουμε με το μείγμα της κρέμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς στη χαμηλή θέση για περίπου 35-40 λεπτά μέχρι να στέκεται η γέμιση και να αποκτήσει υφή μπισκότου η ζύμη της τάρτας.