2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα γάλα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές μαϊντανό
1/4 κουταλάκι αλάτι
Λίγο αλεύρι ακόμη
Λάδι για τηγάνισμα
2 κουταλιές βούτυρο (προαιρετικά)
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το γάλα κουταλιά κουταλιά και ζυμώνουμε μέχρι να πάρει την κάθε κουταλιά πριν συνεχίσουμε. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για ένα τέταρτο της ώρας. Χωρίζουμε την ζύμη σε έξι ίσα κομμάτια και ρίχνοντας αλεύρι στην επιφάνεια εργασίας τις ανοίγουμε σε πίτες. Βάζουμε ελάχιστο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά ψήνουμε για ένα περίπου λεπτό από την κάθε πλευρά. Σερβίρουμε ζεστές τις πιτούλες μας, αν θέλουμε απλώνουμε λίγο βούτυρο πάνω τους και απολαμβάνουμε!