Υλικά:
200ml συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού
180γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 200ml καυτό νερό. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και αφήνουμε το ποτό μας να κρυώσει στο ψυγείο. Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο από αυτό και συμπληρώνουμε με αεριούχο νερό.
Η συνταγή αυτή περιέχεται στο βιβλίο «Εξωφρενικά τροφο-πειράματα» του Νικ Άρνολντ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.