2 ώριμα ροδάκινα
2 μήλα
2 κουταλάκια βούτυρο
3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά νερό
Χυμό μισού λεμονιού
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Μια πρέζα κανέλα τριμμένη
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρούτα μας. Σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και μέσα βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά περίπου μέχρι να μαραθούν λίγο τα φρούτα μας και συνεχίζουμε μέχρι να μας μυρίσει η σάλτσα μας σαν μηλόπιτα. Τότε αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το τόπινγκ μας να κρυώσει. Είναι η τέλεια επικάλυψη για κάθε γλυκό ψυγείου, κέικ, κρέπες ή τηγανίτες.