Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη άχνη
3 κουταλάκια του γλυκού γάλα
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε την άχνη ζάχαρη και σε ένα μπωλ. Αναμιγνύουμε την κοσκινισμένη άχνη με το γάλα και τα χτυπάμε ελαφρά. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα επικάλυψης σε κορνέ με πολύ λεπτή μύτη και φτιάχνουμε γραμμές πάνω στα κρύα μπισκότα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.