Σφολιάτα
Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης ή κοκτέιλ
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Κόβουμε την σφολιάτα μας σε λωρίδες. Απλώνουμε πάνω της μουστάρδα και κέτσαπ και στρώνουμε τα λουκάνικα. Τυλίγουμε τη σφολιάτα ρολό και κόβουμε ανάμεσα στα λουκανικάκια κοκτέιλ ή τα Φρανκφούρτης σε κομμάτια ίσου μήκους. Θα χρειαστούμε μια φόρμα σε σχήμα αστεριού και ένα κουπ πατ μεταλλικό, στρογγυλό (αν δεν έχουμε φτιάχνουμε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο. Αν θέλουμε στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στην φόρμα και στο κέντρο της βάζουμε το κουπ πατ έτσι ώστε να αφήνει ένα κενό στο κέντρο του αστεριού. Τοποθετούμε όρθια τα λουκανικοπιτάκια μας έχοντας υπόψιν να έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν. Ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στη μέση του, με αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Ξεφορμάρουμε, αφαιρούμε και το κουπ πατ και αν θέλουμε βάζουμε στο κέντρο μπωλάκι με όποια σάλτσα ή ντιπ επιθυμούμε. Καλή απόλαυση!