6 φύλλα τορτίγιας
10 φέτες ζαμπόν για τοστ
10 φέτες τυρί για τοστ
200γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ
200γρ. κριμ τσιζ τύπου Φιλαδέλφεια
2-3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
Αλείφουμε τις τορτίγιες μας με το κριμ τσιζ. Ξεφλουδίζουμε καλά τις κόκκινες πιπεριές μας και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες ή σε μικρά κομματάκια και τις στρώνουμε κι αυτές πάνω στις τορτίγιες. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί τσένταρ και στρώνουμε πάνω του το ζαμπόν και τις φέτες του τυριού. Τυλίγουμε πολύ σφιχτά τις τορτίγιες μας και τις τυλίγουμε και με ραπ (wrap). Τις αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά για τουλάχιστον δύο ώρες. Πριν σερβίρουμε τις κόβουμε σε ρολά φτιάχνοντας εντυπωσιακούς πεντανόστιμους στρόβιλους!