1/2 κιλό αλεύρι για ζύμωμα
Χυμό από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Ελαιόλαδο
Ζάχαρη
Αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
Ελιές ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι
Λίγο δυόσμο
Λίγη κάπαρη ξαλμυρισμένη
Ελαιόλαδο
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν, κάνουμε μια γούβα, ρίχνουμε 2 κουταλάκια αλάτι και 1 κουταλάκι ζάχαρη, λίγο ελαιόλαδο και σιγά-σιγά προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού. Αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό έτσι ώστε να έχουμε μια ζύμη αφράτη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τρία τέταρτα.
Σ’ ένα μπωλάκι αναμιγνύουμε τα υλικά της γέμισης δηλαδή τις ελιές, το κρεμμύδι, λίγο δυόσμο και λίγη κάπαρη ψιλοκομμένα και λίγο ελαιόλαδο. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο, αραδιάζουμε τα υλικά μας πάνω στο φύλλο και κατόπιν το τυλίγουμε ρολό. Σκεπάζουμε, αφήνουμε να φουσκώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.