Υλικά:
2 φάριν απ
2 κουτιά μπύρας μεγάλα (2×500 ml)
2 κούπες ελιές χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ρίγανη
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τη ζύμη μας με το χέρι μας ώστε να γίνει ισόπαχη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα περίπου, μέχρι το ψωμί μας να ροδοκοκκινίσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.