Υλικά:
Ελιές
Για κάθε 1/2 κιλό ελιές θα χρειαστούμε:
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλιά δεντρολίβανο
Ξύσμα ενός λεμονιού
5 βόλους μπαχάρι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κοπανάμε τους βόλους από το μπαχάρι και ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά μαζί με λίγο ελαιόλαδο. Με το μείγμα ανακατεύουμε πολύ καλά και τις ελιές και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για μια βδομάδα στο ψυγείο. Παίρνουν μοναδικό άρωμα και γίνονται καταπληκτικός μεζές για ούζο ή κρασάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.