250γρ. ελιές γεμιστές με πιπεριά
200γρ. τυρί κρέμα (cream cheese)
1/2 κούπα ξηρούς καρπούς (καβουρδισμένα αμύγδαλα, φυστίκια, καρύδια κτλ)
Αφήνουμε το τυρί κρέμα εκτός ψυγείου. Αφαιρούμε το νερό από τις ελιές και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Στην συνέχεια τις στεγνώνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τις σκουπίζουμε γύρω γύρω. Βάζουμε πάνω στο τυρί κρέμα μια ελιά και απλώνουμε το τυρί γύρω της να καλυφθεί ολόκληρη. Στη συνέχεια το πασπαλίζουμε να καλυφθεί με ξηρούς καρπούς και επαναλαμβάνουμε το ίδιο για όλες τις ελιές. Τοποθετούμε τις γεμιστές ελιές σε τάπερ και τις φυλάσσουμε στο ψυγείο να σφίξουν εντελώς. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση κατά πλάτος και τις σερβίρουμε. Το ορεκτικό μας είναι έτοιμο!