Βάζουμε ελάχιστο λάδι στο σκεύος μας και το αφήνουμε να κάψει. Κατόπιν ρίχνουμε τα υλικά που θέλουμε να τσιγαρίσουμε και τα ανακατεύουμε συνεχώς. Επειδή έχουμε βάλει λίγο λάδι, προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερό, όποτε αυτό χρειάζεται (για να μην κολλήσουν) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου "μαραθούν" και να πάρουν χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.