1 στήθος κοτόπουλου φιλέτο
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
Λίγο σέλινο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 δαφνόφυλλο
1 κρεμμύδι ξερό
Χυμό λεμονιού
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το στήθος του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα καρότα, το κρεμμύδι, το σέλινο, το δαφνόφυλλο και τα σκόρδα, ρίχνουμε ενάμισι ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε για δέκα ακόμη λεπτά. Σερβίρουμε τα λαχανικά μας κομμένα, πάνω τους το κοτόπουλο και ραντίζουμε καλά με το ζουμί τους και το χυμό λεμονιού.