Επειδή τα φασολάκια που μαγειρεύουμε είναι σχετικά βαριά για το στομάχι μας, όταν βράζουν προσθέτουμε κι ένα κολοκυθάκι τριμμένο στον τρίφτη. Το φαγητό θα γίνει πιο ελαφρύ κι από τις μπάμιες!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Κώστας, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.