Για να ελέγξουμε αν η σόδα που υπάρχει στην κουζίνα μας είναι δυνατή, κάνουμε την ακόλουθη δοκιμή: Σε μια κουταλιά ξύδι προσθέτουμε 1/4 κουταλάκι σόδα. Θα πρέπει να αφρίζει πολύ. Εάν δεν, τότε την αντικαθιστούμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.