3 πακέτα μπισκότα σφολιάτας
3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
2 κουτιά σαντιγί
2 λίτρα γάλα
Ζάχαρη άχνη
Σ’ ένα πυρέξ μεσαίου μεγέθους βάζουμε μια στρώση μπισκότα. Χτυπάμε τις κρέμες με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Βάζουμε μια στρώση κρέμα και από πάνω ξανά μπισκότα κρατώντας λίγα για το στόλισμα και στη συνέχεια στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. Φτιάχνουμε τη σαντιγύ και τη τοποθετούμε πάνω από τη κρέμα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει και τα ρίχνουμε πάνω από το μιλφέϊγ. Τελειώνουμε πασπαλίζοντας με τη ζάχαρη άχνη. Το βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ειρήνη Συρίγου, και την ευχαριστούμε πολύ.