2 κιλά κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
500γρ. ζυμαρικά (λειριά ή τριβέλι κλπ)
500γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
1 κρέμα γάλακτος light (200ml)
3 αυγά
Λίγο φρέσκο γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Βούτυρο μαγειρικής
Βράζουμε τα λαχανικά μας σε αλατισμένο νερό και τα βγάζουμε με τρυπητό αφήνοντάς τα να στραγγίξουν καλά. Στο νερό τους βράζουμε τα ζυμαρικά μας να είναι αλ ντέντε και τα στραγγίζουμε κι αυτά. Βουτυρώνουμε καλά ένα μεγάλο 40άρι ταψί και βάζουμε μέσα τα λαχανικά μας ρίχνοντας που και που πολύ λεπτά κομματάκια βουτύρου και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε και τα ζυμαρικά μας, λίγο ακόμη βούτυρο (δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα) και μπόλικο τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν καλά μεταξύ τους. Ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί από πάνω. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και λίγο φρέσκο γάλα. Περιχύνουμε το φαγητό μας με το μείγμα των αυγών και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει από πάνω. Η ποσότητα είναι ικανή να θρέψει έναν λόχο (που λέει ο λόγος) και η γεύση του θα τον ικανοποιήσει πλήρως!