Το κρασί πίνεται πολύ πιο ευχάριστα σε χαμηλή θερμοκρασία, όμως τα παγάκια δεν είναι καλή λύση για να το κρατήσουν δροσερό. Νερώνουν το κρασί και χαλάνε την γεύση του.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε δροσερό κρασί και το καλοκαίρι;
Αρκεί να κάνουμε το εξής: Πλένουμε λίγες ρόγες σταφυλιού και τις καταψύχουμε. Στη συνέχεια βάζουμε δυό τρεις μαζί με το κρασί στα ποτήρια, ή περισσότερες στην κανάτα. Έτσι έχουμε ανέρωτο κρασί, δροσερό για ώρες!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.