Υλικά:
Ζαμπόν
Τυρί τσένταρ
Σταφύλι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το σταφύλι. Κόβουμε το τυρί τσένταρ σε κυβάκια και το ζαμπόν σε στενόμακρες λωρίδες. Σε ξύλινα καλαμάκια περνάμε μια ρόγα σταφυλιού, τυλίγουμε ρολό το ζαμπόν και το περνάμε κι αυτό και ένα κυβάκι τσένταρ. Επαναλαμβάνουμε και στερεώνουμε τα καλαμάκια σε ένα φρούτο (ανάλογα με την ποσότητα που έχουμε θα πρέπει να είναι και το μέγεθός του) που έχουμε κόψει το κάτω μέρος του ώστε να είναι σταθερό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.