Υλικά:
1 κινέζικο λάχανο
1 κονσέρβα σκουμπρί σε φυσικό χυμό
2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 λεμόνι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το λάχανο σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Κρατάμε από την κονσέρβα λίγες κουταλιές από το φυσικό χυμό και ανοίγουμε στη μέση τα ψάρια ώστε να αφαιρέσουμε το μεσαίο τους κόκαλο. Κόβουμε τα ψάρια με τα χέρια μας σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού, τη μουστάρδα και το φυσικό χυμό από την κονσέρβα. Ανακατεύουμε το ψάρι μαζί με το λάχανο και περιχύνουμε με τη σάλτσα από το μπωλάκι. Προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.