Υλικά:
2 ντομάτες
300γρ. φράουλες
2 ματσάκια ρόκα
10 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
Παρμεζάνα σε νιφάδες
2 κουταλιές μπαλσάμικο ξύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε τις ντομάτες, τον βασιλικό και τις φράουλες. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι μπαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά. Πασπαλίζουμε με νιφάδες παρμεζάνας και σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.