Υλικά:
1 κιλό φράουλες
2 μεγάλα αγγούρια
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπα λευκό ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και τα αγγούρια. Τα κόβουμε σε φετούλες σε ξεχωριστά μπωλ και τα απλώνουμε σε στρώσεις εναλλάξ (είναι πιο εμφανίσιμο να τελειώνουμε με φράουλες). Λίγο πριν σερβίρουμε, σε ένα μεσαίου μεγέθους μπωλ χτυπάμε το ξύδι μπαλσάμικο με το μέλι και με αυτό περιχύνουμε την σαλάτα μας. Σερβίρουμε αμέσως και απολαμβάνουμε μια πρωτότυπη και νόστιμη σαλάτα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.