2 1/2 κούπες γάλα
3/4 κούπας ζάχαρη
1/4 κούπας κορν φλάουρ
3 κρόκους αυγού
Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι
1/2 κούπα φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές βούτυρο
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα και μέσα του διαλύουμε το κορν φλάουρ. Το ζεσταίνουμε και ανακατεύοντας συνεχώς ρίχνουμε και την ζάχαρη. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τους κρόκους των αυγών και το ξύσμα του λεμονιού. Μόλις το μείγμα μας αρχίσει να πήζει καλά, ρίχνουμε και τα αυγά, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το βούτυρο και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε ποτήρια και μόλις κρυώσει η κρέμα λεμονιού τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε δροσερά.